In memoriam

Dette afsnit er tilegnet de afdøde heste, ponyer, muldyr og æsler, som har været tilknyttet nyt Hesteliv.

De har hver især haft deres historie at fortælle og har betydet noget for os i det daglige liv her på stedet, mens de var her.

NH Hubert

Hubert var søn af Cadence, og vi glædede os over den glade lille fyr, der desværre var her i alt for kort tid.

NH Simone

Simone kom fra en dyreværnssag, hvor hun stod som selskabspony til Fatal Attraction. Hun kom i familiepleje og havde mange gode år der.

NH Lacaille

Lacaille var en af de 30 hopper, der blev frikøbt fra Viegård konkursbo. Hun var en stille og sød hoppe, med et mildt sind.

NH Line

Line kommer fra en dyreværnssag, hvor hun stod lukket inde i en hundegård.

NH Alarming

Alarming var en meget smuk araber vallak, som nyt Hesteliv havde fundet et nyt hjem til, hvor han nød mange år før han kom til nyt Hesteliv.

NH Alline (kaldet Line)

Alline havde tidligere været militaryhest og kom til nyt Hesteliv for at nyde sit otium. Hun nåede at være på nyt Hesteliv i mange år, og var elsket af alle.

NH Alma

Alma stod under kummelige forhold hos tidligere ejer. Hun var meget tynd. En venlig sjæl fik ondt af Alma og frikøbte hende og overdragede hende til Nyt Hesteliv.

NH Amanda

Amanda kommer fra en dyreværnssag sammen med sin datter Fie.

NH Anaconda (kaldet Anna)

Anaconda var vores første internatshest. Hun blev ved et tilfælde fundet i en lade, hvor hun havde stået i 7 måneder. Hun var meget tynd.

NH Annika

Annika har haft det godt hos sin ejer i mange år. Hun nød sit otium på nyt Hesteliv de sidste år. Rigtig mange genkendte Annika når de var på besøg hos nyt Hesteliv.

NH April

April blev frikøbt i 2016 fra en hestehandler, hvor hun stod som skind og ben.

NH Asmus

Asmus er en stor og skøn fjordhest, der har været i familiepleje i flere år. Han elsker at blive hygget om og få godbidder.

NH Baldur

Baldur kom fra en dyreværnssag sammen med 2 små ponyer, Herkules og Thor. Baldur nåede at nyde livet på Nyt Hesteliv i mange år.

NH Bailey Rød

Pga en Fogedsag, blev Bailey overdraget til Nyt Hesteliv.

NH Baloo

Baloo var en smuk, lille pony, der kom fra en dyreværnssag i Jylland. Det var i sidste øjeblik, vi hentede ham og 3 andre, da de ellers ville være blevet skudt.

Baloo var en trofast, lille sjæl, der gik fast sammen med Honey de første par år, inden han dannede par med Naja.

NH Betsen

Betsen blev importeret fra Irland til galopløb, men da han ikke længere ville gå i startboksen, blev han pensioneret. Desværre endte han i en dyreværnssag, hvor han blev ekstremt tynd. I dag har Betsen det heldigvis godt og nyder sin tilværelse hos nyt Hesteliv.

NH Bitten

Bitten kom fra en dyreværnssag. Hun var den kæreste lille pony og højt elsket af mange.

NH Blackie

Blackie blev overdraget til Nyt Hesteliv af en rideskole for at hun kunne nyde sit otium. Blackie charmerede alle med sit blide og stille væsen, og hun blev forkælet som staldpersonalets yngling på Nyt Hesteliv.

NH Buster

Buster var en ældre islænder/fjordheste blanding, der kom til nyt Hesteliv sammen med Filur. Han var allerede der en ældre herre.

NH Caiman (også kaldet Røde)

Caiman var en hest der havde fået en gaffelbåndskade og derfor ikke kunne rides mere.

NH Casanova

Casanova blev frikøbt for et toilet og noget gammelt værktøj sammen med NH Jonas og NH Robin Hood.

NH Cesanta

Cesanta var en smuk araber hoppe, der har været i familiepleje i mange år.

NH Charlie

Charlie var en gammel rideskolepony, der skulle nyde sit otium. Desværre ender han i en slem dyreværnssag. Charlie var en fantastisk klog og sjov pony.

NH Chassí

Chassí havde været en dyreværnssag i mange år. Da hun endelig blev reddet skulle hun slagtes, da familie ikke magtede hende. Heldigvis fik vi lov at hente hende.

NH Cherie

Cherie var en ældre araberblanding, der havde været en dygtig konkurrance hest. Da ejeren blev syg, blev Cherie overdraget til nyt Hesteliv.

NH Cherrie

Cherrie var en smuk pony, der havde haft et omflakkende liv.

NH Chess

Chess blev overdraget til nyt Hesteliv sammen med NH Jolly, da ejer var syg og gerne ville sikre sine heste.

De sidste år var Chess i familiepleje.

NH Comet

Comet var en smuk unghest efter NH Måne. Han var en glad og livlig dreng, der nød at drøne rundt på de store marker og drille sin mor.

NH Columba

Columba kom fra en dyreværnssag på Als hvor hun stod og var meget tynd.

NH Dina

Dina var en Gotlandsrus, der kom til nyt Hesteliv efter en meget omskiftelig tilværelse.

NH Dolly

Dolly var kun 1 år, da nyt Hesteliv fandt hende bundet op til et hestemarked. Hun var meget bange for mennesker, blev den dejligste lille pony efter nogle måneders kærlig pleje.

NH Don Pedro

Don Pedro var nyt Hestelivs første æsel. Han blev frikøbt på Vorbasse marked, hvor han stod og så meget trist ud.

NH Eddie

Eddie kommer fra en dyreværnssag hvor han var meget tynd og var lige ved at dø.

NH Elise

Elise kom fra dyreværnssagen om de 14 travheste, hvor hun havde et lille føl ved sin. Hun var en skøn hest og en klog leder af flokken.

NH Erantis

Erantis var en skøn, sød og blid travhest, der altid gik tæt sammen med sin mangeårige ven Zeus.

NH Esmeralda

Esmeralda var en køn lille minipony med store smukke øjne. Hun kunne fordreje hovedet på alle vallakkerne.

NH Eugine (Æselmor)

Eugine var en meget rar fjordhest, der kom til nyt Hesteliv i 2007.

Da vi fik æsler på stedet, blev Eugine helt forelsket i dem og passede på dem hele tiden, så de kunne komme i læ og få noget af spise. Derfor blev hun kaldt for Æselmor.

NH Falco

Falco var en smuk Fell pony, der blev overdraget til Nyt Hesteliv, da han ikke trivedes som rideskolehest længere. Falco nåede at være flere år i familiepleje.

NH Fatal Attraction

Fatal kom fra en dyreværnssag ved Kalundborg. Hun blev overdraget til nyt Hesteliv, da hun ikke kunne slagtes. Hun var meget tynd og apatisk.

De sidste 3 år har Fatal nydt livet ved sin plejefamilie.

NH Felin

Felin blev overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid, da hun ikke længere kunne rides.

NH Fidus

Fidus havde tidligere været travpony, men kom til nyt Hesteliv for at nyde sit otium.

NH Figther

Figther kom fra en dyreværnssag sammen med sin mor NH Honey. Han havde så voldsamme bukkehove at han knap kunne stå.

NH Fili

Fili var en ældre shetlandspony, der skulle være ny mor for NH Speedy, der er i familiepleje.

NH Filur

Filur var en gammel Frederiksborg hest, som tidligere havde været rideskolehest. En ældre mand ville give ham et godt otium, men magtede det desværre ikke tilsidst.

NH Firenze

Firenze var en smuk og klog hest, der skulle have været Janne Junkers nye ridehest. Firenze var førehoppen hos hestene og en dronning.

NH Flicka

Flicka kom fra en rideskole, der skulle lukke. De ville gerne sikre hestene et godt otium og overdragede hestene til Nyt Hesteliv – her iblandt Flicka.

Flicka nød mange år på Nyt Hesteliv og de sidste par år havde hun en plejefamilie. Flicka og hendes plejemor havde noget helt specielt sammen.

NH Flicka

Flicka blev overdraget til Nyt Hesteliv, da ejeren ikke magtede at passe ponyerne mere.

NH Franseska

Franseska kommer fra en dyreværnssag og kom i akutpleje. Familien blev så glade for hende at de valgte at beholde hende i familiepleje.

NH Frea

Frea var en sød lille miniature shetlænderpony, der kom sammen med sit føl Mulan.

NH Frederik

Frederik var en skøn lille miniature jyde, vi frikøbte på Salten marked. Han var “manden” i Familien Frederiksen.

NH Frederikke (Kaldet Frikke)

Frederikke var meget tynd og skulle have været slagtet, men da hun var fjernet fra konsum, blev hun overdraget nyt Hesteliv efteråret 2014. Hun kom direkte i familiepleje.

NH Freja I

Freja og hendes mor stod til salg på Hestegalleriet under kummelige forhold. Vi besluttede for at hjælpe lille Freja og hendes mor NH Finess.

NH Freja III

Freja kommer fra en dyreværnssag sammen med flere andre små ponyer. De havde alle dårlige hove og Frejas øje var så skadet at hun måtte have det fjernet. Hun tilbragte heldigvis flere år hos en kærlig plejefamilie.

NH Freja Fjordhest

Freja har boet det meste af sit liv ved tidligere ejer, der overdragede hende til Nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid som otiums hest.

NH Frida

Frida kommer fra en dyreværnssag, hvor man valgte at overdrage hende til os.

NH Frigg

Frigg kom fra en dyreværnssag, sammen med NH Tøsen, som hun var meget knyttet til. Frigg var en sød og rolig fjordhest, der var meget overbærende med Tøsen.

NH Fyrsten 

Fyrsten var oprindelig opstaldet hos Nyt Hesteliv, men familien ønskede at han skulle have en ny familie og overdrog ham til Nyt Hesteliv.

NH Galloway

Galoway var en lovende dressurhest der gik hen og fik gigt i ryg og benene. Han nåede at få nogle skønne år hos en plejefamilie.

NH Geronimo

Geronimo blev overdraget til Nyt Hesteliv af ejeren, efter et påbud fra politiet.

NH Ghia

Ghia var den første hest der kom til internatet. Hun kom til Nyt Hesteliv da ejer døde.

NH Gifa

Gifa kommer fra dyreværnssagen om de 14 travheste, der ente på en slagterauktion i Aars.

Gifa var en mild, rolig og sød hest. Hun var flere år i familiepleje og nød at blive nusset om.

NH Gillingham (kaldet Skinken)

Gillingham var en stor smuk dressurhest, der blev overdraget til Nyt Hesteliv, da det viste sig at han var kronisk skadet, uden dog at have smerter.

NH Gizmo

Gizmo var en dejlig ung vallak som blev overdraget til nyt Hesteliv. Han havde et meget stort overbid, men det generede ham ikke.

NH Grith

Grith var en gammel DV hoppe, der nød de sidste mange år af sit liv på nyt Hesteliv. Hun var tæt knyttet til NH Alline og de to kunne slet ikke undvære hinanden.

NH Hans

Hans var et æsel der kom til nyt Hesteliv fra en dyreværnssag sammen med NH Mads. De havde lange hove, var tynde og triste. Hans´ ben var også meget dårlige.

NH Havanna

Havanna var en skøn pinto/trakenerhoppe, som nyt Hesteliv havde fundet et nyt hjem til, da tidligere familie ikke kunne have hende mere.

Hun var meget nem at omgås og elskede menneskeligt selskab, holdt meget af børn og lod sig føre af selv de mindste.

NH Herkules

Herkules og 2 andre ponyer var overladt til sig selv.

Herkules stod med lange hove og var meget forfangen.

NH Hr. Harry

Harry var et skønt nysgerrig æsel, der elskede al mulig kontakt med mennesker. Han var meget kælen.

NH Holly

Holly var opstaldet hos nyt Hesteliv og blev så efterladt der. nyt Hesteliv overtog Holly og fandt hende et nyt hjem hvor hun stortrives.

NH Honey

Honey kommer fra en dyreværnssag ved Horsens. Politiet valgte at overdrage Honey til nyt Hesteliv.

Honey har været meget eftertragtet af vallakkerne på nyt Hesteliv og havde altid mellem 1-3 kavalerer ved sin side.

NH India Beauty (kaldet Budde)

Da ejeren desværre ikke kunne have Indian Beauty mere, blev hun overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid.

NH Isabella

Isabella havde gået ved samme ejer i mange år, men da ejer var blevet gammel overdragede hun hestene til Nyt Hesteliv.

NH Jenny

Jenny blev købt på Salten marked i 2010, hvor hun stod højgravid. Få uger efter gik fødslen igang, men føllet var alt for stort. Jenny overlevede og var en skrap dame og en charmetrold.

NH Jolly Jumper (kaldet Jolly)

Da tidligere ejer blev syg, blev Jolly overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid.

NH Jonas

Jonas blev frikøbt for et toilet sammen med 2 andre ponyer. Han var den kæreste og største charmetrold.

NH Julie

Julie kom til nyt Hesteliv sammen med sin søn NH Jupiter. Hun var en stille og rolig fjoordhest, så længe hendes lille dreng ikke kom for langt væk. Så kunne hun blive meget stærk.

NH Julie II

Julie kommer fra en dyreværnssag, men kom direkte ud til en plejefamilie, hvor hun nød mange gode år.

NH Jolly Jumper (kaldet Jumper)

Jumper var en sød ældre pony, der blev overdraget til Nyt Hesteliv. Her skulle han bare nyde sine gamle dage og otium.

NH Jupiter

Jupiter var en ældre fjordhest, der havde gået sammen med sin mor Julie hele sit liv. Han var meget knyttet til sin mor og blev trist efter hun døde.

NH Jørgen

Jørgen blev overdraget til Nyt Hesteliv, da den går han boede på skulle aflive alle dyrene.

NH Karano

Da Karano ikke kunne bruges til ridning pga nakkeforandringer, fandt nyt Hesteliv en dejlig familie til ham, hvor han nød livet.

NH Kato 

Kato kom fra en dyreværnssag ved Ørbæk på Fyn. En sag der havde stået på i lang tid. Kato var tynd og trist da han ankom, men viste sig at være en hest af guld. Bedre modtagerhest til nye heste kunne man ikke ønske sig.

NH Next of Kin (kaldet Kin)

Kin var en skøn stor hest, der blev overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid. Kin var lige så rar som han var stor. De sidste mange år var han i familiepleje.

NH Lady

Lady kom fra en dyreværnssag hvor hun var ved at dø af sult. Hun var en rigtig sød pony der nød livet på nyt Hesteliv i mange år.

NH Lady Glenn

Lady Glenn så vi på flere hestemarkeder, inden hun blev købt af 2 livreddere fra nyt Hesteliv. Hun nåede at få nogle gode måneder hos dem.

NH Lady Kate

Vi frikøbte Lady Kate på Egeskov marked. Hun var skræmt og umulig at fange. Med tiden blev hun en dejlig, men sensitiv, hest.

NH Lamari (kaldet Plet)

Plet var en sød lille pony, med et meget mildt sind, der kom fra en dyreværnssag på Fyn

NH Lamborghini (kaldet Store)

Store var en meget stor hest, der var blevet presset for meget og misforstået. Man havde opgivet ham, men han blev frikøbt for slagterprisen og overdraget til Nyt Hesteliv.

Store var i familiepleje i mange år, hvor han nød livet.

NH Lillebror

Lillebror kommer fra en dyreværnssag.

NH Lille Filur

Filur var tidligere rideskolehest, der blev overdraget til os, men straks kom i familiepleje.

NH Lille Røde

Lille Røde var en 1 års hoppe, vi fik fra en dyreværnssag sammen m ed NH Sebastian. Hun var så tynd at vi måtte bære hende ind fra traileren.

NH Lille Sky

Lille Sky kom til nyt Hesteliv sammen med sin datter Starlight. Hun kom ud til en plejefamilie der var meget glade for hende.

NH Lisa

Lisa kom fra en rideskole, der skulle lukke. De ville gerne sikre hendes fremtid og Lisa blev overdraget til Nyt Hesteliv.

NH Little

Da Littles ejer ikke kunne have ham mere overdragede hun ham til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid.

NH Lotte

Lotte kom fra en familie der ikke kunne have hende mere og derfor overdrog hende til nyt Hesteliv.

NH Lucky Light

Lucky blev frikøbt på Egeskov marked, hvor hun stod og så trist og tynd ud. Lucky blomstrede op på nyt Hesteliv og fik nogle gode år.

NH Lukas

Lukas kommer fra den første dyreværnssag, som nyt Hesteliv var på. Det var sammen med NH Anakonda.

Lukas var en klog pony, der elskede aktivitet og opmærksomhed. I mange år troede han, at han var en stor hest og var lettere fornærmet over at vi anbragte ham med ponyerne.

NH Lulu

Lulu var tidligere rideskolehest, og har siden hun var 18 år nydt sin pension.

NH Lille Lyn (kaldet Lyn)

Lyn kom fra dyreværnssagen om de 14 travheste. Han var ekstrem tynd og der gik lang tid før han kom sig. Men den lille usle hest han lignede, blev til en smuk stor hest.

NH Luna

Luna var en tidligere rideskolehest, der stod til slagtning. En pige på rideskolen synes det var synd for Luna, og sparede sammen til at hun kunne blive sendt til Nyt Hesteliv.

NH Mads

Mads var et æsel, der kom fra en dyreværnssag i Faaborg, sammen med NH Hans. Mads fik nogle gode år på nyt Hesteliv før hans ben ikke kunne mere.

NH Malou

Malou var en tidligere rideskolehest. Hun nød de sidste år på nyt Hesteliv, sammen med hendes mangeårige ven.

NH Malte

Malte kommer fra dyreværnssagen om de 14 travheste, der blev sat til salg på Aars slagterauktion.

NH Manific

Manific var en ældre herre, der blev overdraget til Nyt Hesteliv, da ejer ikke magtede at have heste længere.

NH Marius (kaldet Mulle)

Mulle blev frikøbt på Ørbæk marked i 2009. Han var et meget stort muldyr, med mange kræfter. Mulle var sin helt egen og bestemte selv hvad han ville og ikke ville. Men som årene gik blev han dog mere og mere medgørlig.

NH Merci

Merci havde en fortid som rideskolehest hvor han ikke havde haft det særligt godt.

NH Mickey

Mickey blev frikøbt fra Egeskov marked i 2007, hvor han var blevet mishandlet. I de mellem liggende år voksede han sig stor og smuk.

NH Milo

Milo var en lille ponyhingst, som ejer ikke ville kendes ved da Milo var stukket af igen, sikkert pga sult.

NH Mingus

Mingus var en skøn fjordhest, der oprindelig blev frikøbt fra en hestehandler. Han var en stor, rar basse som nød sine mange år på Nyt Hesteliv.

NH Minka

Minka blev overdraget til Nyt Hesteliv, da hun begyndte at udvikle uønsket adfærd som familien ikke kunne håndtere. De ville stadig sikre at Minka fik et godt liv.

NH Miss Fur

Miss Fur var en af 3 ponyer vi hentede fra en dyreværnssag på Fuur. Hun var meget skræmt og må have haft mange smerter, da hendes ben var helt forkrøblet.

NH Moon

Moon blev købt af en privat fra en rideskole. Da ejer ikke længere kunne have Moon, blev hun overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid.

NH Mulan

Mulan var en smuk miniaturehoppe, der kom til nyt Hesteliv med hendes mor, for at nyde sit otium.

NH Napoleon (kaldet Nappe)

Napoleon var en skøn ældre Connemare vallak, som var blevet efterladt på et opstaldningssted. Han nød det sidste år hos en plejefamilie, hvor han rigtig blev forkælet.

NH Newman

Da Newman ikke kunne rides mere blev han overdraget til nyt Hesteliv.

NH Odin

Odin kommer fra en dyreværnssag og blev reddet. Da familien ikke kunne have ham længere, blev han overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid. De sidste år var han i familiepleje, hvor han nød livet

NH Penelope

Penelope blev overdraget til Nyt Hesteliv, da det stutteri hun var født og opvoksede på, lukkede ned.

NH Peppy

Peppy blev overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid.

NH Pernille

Pernille var en ældre hest, der blev overdraget til Nyt Hesteliv for at hun ikke skulle falde i de forkerte hænder.

NH Pil

Pil var en livlig fjordhest, der nød mange år hos nyt Hesteliv.

NH Platon

Platon kom fra en dyreværnssag sammen med Athene. Har var et stort, rart æsel, der gerne ville nusses med.

NH Prestige

På Vorbasse marked 2014 så vi Prestige stå og se meget trist ud.

NH Putte

Putte blev overdraget til Nyt Hesteliv tilbage i 2008. Hun fik søde lille Cirkeline. De sidste par år har hun været i familiepleje.

NH Rachel

Rachel var en høj og smuk travhoppe, der blev overdraget til nyt Hesteliv pga. adfærdsproblemer.

Rachel faldt hurtig tilpas i flokken og blev hurtig meget imødekommende og kælen.

NH Ramayana

Ramayana havde stået inde i boks i 2 år, da hun blev overdraget til Nyt Hesteliv

NH Remir

Remir var en sød og rolig fjordhest, der blev overdraget til nyt Hesteliv da ejeren blev syg.

NH Rine

Rine var en dejlig fjordhest, der havde været i familiepleje. Hun var med til Nyt Hestelivs stævne, hvor hun vandt præmier. Og så kunne hun smile på komando.

NH Romeo I

Romeo blev frikøbt på Vorbasse marked hvor han var rigtig dårligt gående. Han var så trist men nåede at få nogle gode år hos nyt Hesteliv.

NH Røde Lukas

Røde Lukas var en islænderblanding, der fik sit otium på nyt Hesteliv da en rideskole skulle lukke.

NH Sabina

Sabina var en ældre frisk hoppe, der blev overdraget til nyt Hesteliv da tidligere ejer var blevet syg.

Sabina var en sød og kælen hest, der tog sig meget af de svage heste i flokken.

NH Sally

Sally kom fra en grim dyreværnssag, hvor hun havde lille Speedy i maven.

NH Santos

Santos var allerede en ældre herre, da han ankom til Nyt Hesteliv. Familien kunne ikke have ham længere og ønskede at Nyt Hesteliv fandt en ny familie til ham, hvor han kunne nyde sit otium. Og det gjorde vi.

NH Sebastian

Sebastian blev reddet i sidste øjeblik fra at dø af sult efter at havde stået uden foder i meget lang tid. Han var kun et stort føl men nåede at nyde livet i flere år.

NH Sharifa

Sharifa kom fra en dyreværnssag, hvor hun havde stået på en stutteri, der var gået i forfald. Ejeren fik ikke passet hestene, der var alt for tynde om vinteren uden ly og læ. Ejeren fik påbud om at overdrage nogle af hestene til Nyt Hesteliv.

Sharifa nåede herefter at få nogle gode år på Nyt Hesteliv, hvor hendes tillid til mennesker vendte tilbage.

NH Sofie

Sofie frikøbte vi på Vorbasse marked i 2017. Hun stod trist og tynd og hang med hovedet, og vi fik rigtig ondt af hende.

NH Speedy

Speedy blev født hos Nyt Hesteliv efter hans mor kom ind fra en dyreværnssag.

NH Starlight

Starlight var en fjordhest/araber og datter af NH Lille Sky. Hun var en livlig hoppe, der kom i familiepleje.

NH Steffanie

Steffanie kommer fra sagen om de 14 travheste på slagterauktionen i Års.

NH Store Lukas

Store Lukas var en dejlig Fjordhest/DSP der nåede at komme i familiepleje, hvor han nød livet.

NH Storm

Storm blev købt på netauktionen QXL for 160 kr. Vi købte ham for at sætte forkus på den uetiske dyrehandel.

Storm har nydt mange år på nyt Hesteliv med sine gode venner om sig.

NH Stjerne

Stjerne var en charmerende lille pony, der kom sammen med Rine da de var tæt knyttet til hinanden. De 2 kom igen sammen ud i familiepleje.

NH Strawinsky

Strawinsky stod til aflivning men i sidste øjeblik blev han overdraget til nyt Hesteliv der fandt en god familie til ham.

NH Svaldilfari

Svaldilfari var en smuk islandsk hest, der blev overdraget til Nyt Hesteliv, da ejeren ikke længere kunne have ham.

NH Tarzan

Tarzan blev frikøbt på Egeskov marked i 2008

NH Tess

Tess var en mild og smuk travhest, der blev overdraget til nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid. Tess og NH Buster gik trofast sammen i mange år.

NH Thor

Thor var stukket af og ejer ville ikke have ham tilbage. Thor og hans veninde endte derfor på Nyt Hesteliv, hvor Thor har nydt livet lige siden.

NH Thowra

Thowra havde gået hele sit liv hos en mand, der overdragede Thowra til Nyt Hesteliv, da han ikke magtede at passe hestene mere,

NH Thomas

Thomas kommer fra en af vores første dyreværnssager, hvor han var meget tynd og stresset. Han kom til nyt Hesteliv, fik huld på og nød nogle år der inden han kom i familiepleje, hvor han nød 6 år som otiums hest.

NH Tinka

Tinka blev overdraget til os, da tidligere ejer ville redde Tinka efter hun havde købt Tinka fra en hestehandler.

Tinka nåede at nyde 2 år hos os med masser af mad og kærlighed.

NH Toddy

Toddy stod til aflivning på en rideskole, men en pige synes det var synd og købte hende fri.

NH Trine

Trine var en sød og sjov lille pony med sin egne meninger. Hun var altid meget madglad, selvom hun var lidt vel rund i det.

Trine var kommet i familiepleje, hvilket hun nød rigtig meget, for så fik hun al opmærksomheden.

NH Trold

Trold var en gammel klog lille pony der nåede at være på nyt Hesteliv i mange år. Han blev rigtig forkælet af personalet.

NH Tulle I

Tulle var en gammel pony, der kom til nyt Hesteliv sammen med Julie og Jupiter.

NH Tulle II

Tulle kom til nyt Hesteliv i 2008 sammen med sin søn NH Jørgen og NH Prins. De kom alle fra en feriegård hvor alle dyrene skulle aflives.

Hun har nydt de mange år på nyt Hesteliv.

NH Tøsen

Tøsen kommer fra en dyreværnssag. Trods hendes høje alder, var hun så fuld af liv, at vi ville give hende en chance.

NH Uffe

Uffe havde i sine unge år været et stortalent i springning og vandt rigtig mange præmier.

Efter han kom til nyt Hesteliv, blomstrede han op igen og blev meget glad for damerne.

NH Vagabond

Vagabonden kom fra en dyreværnssag, hvor han næsten var ved at dø af sult. Han blev en flot og klog pony, der især var dygtig til agility.

NH Verdi

Verdi blev overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid, da han havde kissing spine.

Han har nydt mange år sammen med sin trofaste veninde Hope.

NH Victor

Victor var en lille fræk pony med stor personlighed og masser af charme. Han var også meget opfindsom.

NH Ydun (kaldet Uniq)

Ydun blev frikøbt hos en hestehandler på Fyn. Hun blev en smuk, blid og dejlig hest, der nød sit liv som familieplejehest.

NH Zas

Zas er en gammel herre, der blev overdraget til nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid. Zas tager sig godt af de unge heste på internatet, og selv om at han er gammel, er der meget respekt omkring ham fra de andre heste.

NH Zeus

Zeus blev købt på Egeskov marked i 2010, da han blot var et stort føl. Han voksede sig stor og stærk, med sjove indfald og altid sin egen.

Privat hestene

Bandidos

Bandidos var en gammel hest der kom til nyt Hesteliv for at nyde sit otium.

Clarion

Clarion skulle have været galophest, men det ville han ikke. Han blev istedet for en dejlig ridehest, der nød de sidste år hos nyt Hesteliv.

Flower

Flower var en dressurhest, der havde fået slidgigt i nakken. Hun kom til nyt Hesteliv for at nyde sit otium.

Le Duc (kaldet Duc)

Duc var en sød og kærlig travhest, der tilbragte de sidste par år på nyt Hesteliv, hvor han nød sit otium.

Legolas (også kaldet Legse)

Legolas var Janne Junkers egen private hest. Han havde været hos hende i mange år og var en klog hest der tod sig af de nye heste på stedet.

Masai

Masai var en meget stor hest, der var fører i flokken af heste. Han dannede altid par med de røde hopper.

Montana

Montana var en dejlig Lippizaner, der havde været tidligere rideskolehest.

Romeo

Romeo var rideskolehest, da han blev frikøbt på sine gamle dage. Han kom til nyt Hesteliv for at nyde sit otium.

Skimmer

Skimmer var en skøn gammel herre, der tog sig af de unge og nye heste på nyt Hesteliv. Han var klog og rar, men kunne også være meget bestemt.

Talisman (kaldet Talle)

Talle var en hest der havde fået en skade så han ikke rigtig kunne rides mere. Han hyggede sig i mange år på nyt Hesteliv.

Turbo Kaj

Turbo Kaj var en skøn pony, der skulle nyde sit otium på nyt Hesteliv, da hans ejer var blevet for stor til ham.