Livreddere

Livredderne er nyt Hestelivs hjælpere rundt omkring i Danmark. Livredderne hjælper med at finde og godkende plejefamilier og føre tilsyn med hestene.

Vi har på nuværende tidspunkt  ca. 30 livreddere, men kan godt bruge mange flere. Især mangler vi livreddere i Nordjylland, Lolland-Falster og Bornholm.

For at blive livredder kræver det, at du er hestekyndig og har en stor erfaring med heste. Derudover skal du have gå-på-mod og meget stor interesse for opgaverne.

Som livredder skal du hjælpe med at finde egnede familier til de mange heste, der står rundt omkring og mangler et godt hjem.

Du skal være vores garant for, at familien er den rigtige, og de skal godkendes på forhånd. Når hesten er anbragt i familien, skal du løbende føre tilsyn med den og sikre dens fortsatte trivsel.

Hesteværnssager

Derudover har vi også brug for et landsdækkende korps af livreddere til at hjælpe ved hesteværnssager.

Her skal du skal føre tilsyn med anmeldte sager og rådgive ejere om hold af heste samt være med til at vurdere, om der er behov for dyrlæge eller politi.

Disse tiltag foregår selvfølgelig i tæt kontakt med nyt Hesteliv.

Hestemarkeder

Derudover kan du også deltage i besøg på hestemarkeder, hvor nyt Hesteliv sætter fokus på hestenes opbinding, vand- og foderforhold samt generel håndtering af hestehandlerne.

For at kunne fungere som livredder skal du deltage i vores seminar.