Bliv sponsor for en hest

Du kan blive sponsor for en hest ved indbetaling af en månedlig ydelse. Se tabellen herunder hvad det koster at være sponsor.

Sponsortype Varighed pr. Pris
1 hest 1 md. Kr. 300
1 hest 3 mdr. Kr. 900
1 hest 6 mdr. Kr. 1.800
1 hest 12 mdr Kr. 3.000
Barn 0-12 år 1 hest 1 md. Kr. 200
Barn 0-12 år 1 hest 3 mdr. Kr. 600
Barn 0-12 år 1 hest 6 mdr. Kr. 1.200
Barn 0-12 år 1 hest 12 mdr. Kr. 2.000
For virksomheder inkl. annonce på www.nyt-hesteliv.dk 12 mdr. Kr. 5.000

Sponsorbeløbet er fradragsberettiget på din selvangivelse. Vi skal bruge dit CPR-nummer for at indberette din støtte til SKAT og beder dig derfor oplyse det i formularen.

Din støtte bliver brugt til at hjælpe hestene og dække nogle af udgifterne til foder, dyrlæge, smed mv. Du er meget velkommen til at komme og besøge din sponsorhest og eventuelt være med til at strigle den. Som sponsor bliver du desuden automatisk medlem af foreningen og modtager vores medlemsblad.

Man kan blive sponsor på flere måder:

  • Tryk på knappen øverst oppe og skriv hvilken hest/pony/æsel du ønsker (du bliver videresendt til ny side)
  • Sende os en e-mail info@nyt-hesteliv.dk
  • Ringe til os på 48 79 58 65 (fastnet) eller 26 35 58 65 (mobil)
  • Overføre beløbet direkte til vores mobilepay 55424 – tekst “sponsor” eller bankkonto (husk at skrive dit navn og “sponsor”): Reg.nr. 9370, Kontonr. 2480087529

Vi håber, du vil overveje at blive sponsor!

Obs! Det er nemt og gratis at oprette en PayPal konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen (accepterer Visa, MasterCard, American Express og Discover). Beløbet vil automatisk blive trukket 1 gang årligt herefter. 

En ny lov er trådt i kraft i 2018, der kræver, at vi informerer om brugen af personfølsomme data, herunder dit CPR nummer.

Dit CPR nummer opbevares på et sikkert sted i vores forening, og det benyttes kun til SKAT i forbindelse med indberetning af gavedonationer.

Filen med dine oplysninger findes kun lokalt på vores PC.

Mød en sponsor

Mød Carmen Kjær, Vedbæk, adoptant siden 2014

”Først henvendte vi os i telefonen til Janne Junker, fordi vi var interesseret i at lære noget mere om hesteadoption. Vi har set deres hjemmeside og var meget imponeret over deres værk. Så tog vi endeligt til Fyn og mødte Janne! Vi kan virkelig huske, da vi mødte Janne Junker og hendes besætning i Blommenslyst i efteråret 2014. Vi kunne ikke tro på, hvad vores øjne så! Det var ikke et hvilket som helst hesteinternat, det var hestenes paradis! Velplejede hektarer efter hektarer med det grønneste græs, skov, sø, stier, mudderområde og 5-stjernet stalde. Vi tabte munden! Janne forklarede til min mand og mig, at alle dyr gik i løsdrift, og at løsdriften kunne deles op i mindre enheder, hvis det var nødvendigt. Der var dyr i alle aldersgrupper, størrelse og racer. Hestene var opdelt i ponyer, æsler  og heste og gik adskilt. Soignering var ekstremt, og alt var så rent og nænsomt passet. Janne fortalt også, at  gamle heste og andre, som har brug for ro, kom i boks om natten, undtagen i sommermånederne. Personalet gik rundt og kælede for dyrene, håndfodrede dem med godter, og da de kaldte dem efter navnet, kom hestene trofast til dem. Der fandtes både føl, unge, voksne og gamle dyr, alle glade!!! Besøgende gik blandt hestene med stor respekt og omsorg, og børnene hyggede om dem. Det var idyllisk!

Pouls og mit hjerte faldt med det samme, for alt det vi så, og vi fik straks adopteret tre af de søde dyr, Josephine, Daisy og fjordhesten Eugine. Senere har vi adopteret flere med stor glæde, blandt dem den smukke, beskæggede clydesdale, Monument Lady Kate, som vi er så stolte af. Janne holder os jævnt informeret om deres færden, anekdoter og billeder, som hele tiden aktualiseres, og vi er altid velkommen til at besøge til dem.

Den gruppe mennesker, som passer Nyt Hesteliv og som har hjertet på rette sted, er altid klar til at hjælpe nødstedte heste og giver dem det liv, som alle levende væsner bør have. Nyt Hesteliv går igennem mange svære situationer, hvor de på alle måder prøver på at frigøre og frikøbe heste, som er mishandlede, vanrøgte  og usselt behandlet i en sådan grad, at de er nær døden. Som er blinde, fyldt med sår og utøj og hverken kan stå, drikke eller spise selv. De betaler kæmpe dyrlægeregninger, transport, dyrepsykologer, medicin, smedbistand, advokater, retssager og alle de nødvendigheder for at give de stakkels dyr et respektabelt liv med kærlig omsorg og genoptræning til at få dem til at tro igen på mennesker.

Der kræves en kæmpe stor økonomi og døgnrundt dedikerede mennesker til at kunne gennemføre dette store værk, hvor ingen fridage findes om året. Det er derfor nødvendigt, at så mange af os støtter, med økonomisk midler og med stor taknemmelighed, deres hårdt arbejde. Støtten med at adoptere hestene er med til at lette økonomien af foreningens fantastiske indsats.

Grundet den ”luksus”, professionalisme og kærligomsorg, som nyt Hesteliv driver deres virksomhed med, gør, at det at være adoptant faktisk er noget af en privilegium! Når man desværre ikke har tid eller kundskab til at selv holde heste, selv om man er rigtig glad for dem, er det en stor glæde at støtte NH til at klare situationen, fordi  det er bevist, at de er verdens bedste med det højeste kvalitet i hesteomsorg”.

Mød en sponsor

Mød Gudrun Aaberg

”Heste har været en stor del af mit liv. Min interesse for heste blev vakt, da jeg som barn i ferierne fik lov at hjælpe til med 2 arbejdsheste på en gård. Der fik jeg en drøm om et liv med heste. Jeg realiserede min barndomsdrøm , da jeg fik mit første job i Odense. Da jeg havde lært at ride, købte jeg en hest og havde derefter hest i over 20 år. Da min sidste hest døde, havde jeg ikke længere lyst til at ride, men jeg savnede samværet med heste.

Derfor var jeg ikke et øjeblik i tvivl, da jeg hørte om Nyt Hesteliv. Straks blev jeg medlem af foreningen og adopterede 2 heste, en hoppe og en vallak. Senere ankom en meget tynd 1-årig knabstrupperhingst, som jeg ikke kunne lade være med at adoptere.

Det er meget opløftende at følge de vanrøgtede heste og se dem blomstre op. Hestene giver så meget tilbage.

At adoptere heste på Nyt Hesteliv og dermed få adgang til at følge livet i et helt hestesamfund, har givet mig det liv, jeg inderst inde altid har drømt om. Det er den bedste gave, jeg har givet mig selv”.

Mød en sponsor

Mød Kathrine Kaad Jacobsen, Sydals

Denne oktober er det nøjagtigt 9 år siden, jeg adopterede Mickey. Umiddelbart inden havde en veninde sendt mig information om Nyt Hesteliv. Da jeg deri læste, at enhver hest, pony eller æsel, der kom i Nyt Hestelivs varetægt, aldrig ville blive videresolgt, vidste jeg, at dette projekt måtte jeg bare støtte – og det har jeg så gjort med glæde lige siden.

På et tidspunkt var jeg så heldig at blive anerkendt som plejemor til Storm, da min egen lille Shetlandspony, Elvis, søgte en legekammerat. De nyder nu begge to tilværelsen på Nyt Hesteliv, hvor det altid er en fornøjelse at besøge dem.

Der er desværre hårdt brug for mennesker, der er villige til at dedikere deres liv til at redde dyr, som andre mennesker har mishandlet. Jeg er dybt taknemmelig for, at de findes.