Events

Vi afholder løbende relevante arrangementer på internatet. Du har bl.a. mulighed for at deltage i lærerige workshops, afprøve forskellge træningsteknikker og høre spændende foredrag med tilknytning til heste og til foreningens arbejde.

Det er desuden muligt at booke egne arrangementer hos os. Er du medlem af en forening, eller er I en gruppe, der ønsker at besøge internatet, få en rundvisning og høre om nyt Hestelivs arbejde? Eller har du specialviden inden for et område, som du ønsker at fortælle andre om? Vi har lokaler, faciliteter og udstyr, som vi gerne stiller til rådighed for arrangementer.

Kontakt os via mail eller telefon for at høre mere om muligheden for at afholde arrangementer hos nyt Hesteliv, og læs mere under “Kalender” og “Book besøg/rundvisning” i menuen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Hesteliv!

Events datoer

 • Julearrangement
  26/11-2023 - kl. 14-17

  Søndag den 26. november kl. 14-17

  Så er det jul igen for hele familien. Kom til julehygge på Nyt Hesteliv, hvor vi sammen med jeres børn eller børnebørn skal hygge os med ponyer og æsler. Børnene skal både finde og fange en levende nisse, der er gemt nede i ponyskoven, hvor også ponyerne og æslerne bor. Måske de kan hjælpe med at finde nissen?

  Bagefter går vi hjem til gården og børnene kan lave en juledekoration, som de selvfølgelig tager med hjem. Vi har alle materialer her, men I er også velkommen til selv at tage med.

  Vi afslutter dagen med Glögg og æbleskiver, varm kakao m.m.

  Vi holder åbent i butikken, hvor du kan købe brugt rideudstyr, årets hestevægkalender 2024 og andre produkter.

  Tilmelding til: info@nyt-hesteliv.dk – skriv antal voksne (V) og børn (B)

  Pris: Børn: kr. 100,- / voksne kr. 0,-

  I prisen for børnene er der inkluderet varm kakao, æbleskiver, en slikpose og en lille gave. Derudover trækker vi lod mellem børnene om en ekstra julegave. Det er bogen Braveheart, som doneres af Camilla Jacobs, HorseMama ApS.

  Mobilepay 55425 mrk. ”Jul” eller bankkonto 9370 2480087529.

  Vi glæder os til at jer til en hyggelig eftermiddag.

Guidet tur på Nyt Hesteliv

Kom til guidet tur på Nyt Hesteliv og se de nye omgivelser, mød hestene og hør historien bag det hele.

Rundvisning

En guidet tur vil bestå af en tur rundt på internatet, hvor vi fortæller lidt om stedet, og hvordan vi opererer som forening. Vi går også ud blandt ponyerne og æslerne. Alle dyrene er meget nysgerrige og venlige og er altid glade for besøg.

Husk at book på forhånd.

Du kan læse mere om rundvisning og priser HER

For mere information, andre tidspunkter eller booking af større grupper, kan man kontakte Janne Junker på
Mail: info@nyt-hesteliv.dk eller sms på mobil: 26355865

Hygge med kæpheste på Nyt Hesteliv

Fra 1. juni 2023 er det ikke kun heste, ponyer og æsler, du finder på Nyt Hesteliv. Nu er der også kommet kæpheste til. Tag børnene med herud og lad dem prøve dressurprogrammet LC1 på ridebanen specielt tilegnet kæpheste. Du kan komme og øve dig.

Vi har også en spændende terrænspringbane for de modige kæphesteryttere for både store og små.

Kom og nyd synet af over 100 heste, ponyer og æsler, mens børnene hygger sig med sin kæphest.

Hvis børnene ikke har sin egen kæphest, så har vi nogle rigtige søde kæpheste, man gerne må låne.

Du er velkommen til at gå rundt i stierne og kigge ind til hestene uden guide. Vi har opsat en del skilte med hesteviden på, så du kan også blive klogere, mens du går rundt 😊

Tidspunkt: Alle dage fra kl. 10-14 på Søndersøvej 144, 5462 Morud.

Tilmelding: Ingen.

Pris: kr. 50,- pr. person uden guide.

Du kan også købe etårskort/medlemskab, så kan du komme, når du har lyst. Det koster kr. 350 for 12 mdr. Hvis du allerede er medlem eller sponsor er det gratis for dig.