Events

Vi afholder løbende relevante arrangementer på internatet. Du har bl.a. mulighed for at deltage i lærerige workshops, afprøve forskellge træningsteknikker og høre spændende foredrag med tilknytning til heste og til foreningens arbejde. Se mere under Hesteskolen

Det er desuden muligt at booke egne arrangementer hos os. Er du medlem af en forening, eller er I en gruppe, der ønsker at besøge internatet, få en rundvisning og høre om nyt Hestelivs arbejde? Eller har du specialviden inden for et område, som du ønsker at fortælle andre om? Vi har lokaler, faciliteter og udstyr, som vi gerne stiller til rådighed for arrangementer.

Kontakt os via mail eller telefon for at høre mere om muligheden for at afholde arrangementer hos nyt Hesteliv, og læs mere under “Kalender” og “Book besøg/rundvisning” i menuen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nyt Hesteliv!

Events datoer

  • Generalforsamling
    12/4-2023 - kl. 19
    Onsdag den 12. april 2023, kl. 19

    Adresse: Søndersøvej 144, 5462 Morud

    Tilmelding til: info@nyt-hesteliv.dk – senest den 31. marts 2023

Daglig guidet tur i Juni, Juli og August

Kom til guidet tur på Nyt Hesteliv og se de nye omgivelser, mød hestene og hør historien bag det hele.

Rundvisning

En guidet tur vil bestå af en tur rundt på internatet, hvor vi fortæller lidt om stedet, og hvordan vi opererer som forening. Vi går også ud blandt ponyerne og æslerne. Alle dyrene er meget nysgerrige og venlige og er altid glade for besøg.

I sommermånederne juni, juli og august er der dagligt åbent for guidet tur hver onsdag, torsdag og lørdag – alle dage kl. 11.00
Det koster kr. 90 pr. person, for medlemmer er det kr. 60 og for sponsorer af vores heste er det gratis.

Du kan læse mere om rundvisning HER

For mere information, andre tidspunkter eller booking af større grupper, kan man kontakte Janne Junker på
Mail: info@nyt-hesteliv.dk eller sms på mobil: 26355865