Bliv medlem

Hjælp os med at hjælpe flere heste …

Som medlem af nyt Hesteliv modtager du 1-2 gange om året vores medlemsblad, der fortæller om livets gang på internatet og et udpluk af de dyreværnssager, der har været siden sidst. Dyreværnssagerne er desværre sjældent hyggelæsning, men det er historierne om hestenes meritter siden sidst til gengæld meget ofte.

Vi afholder mange spændende arrangementer hos nyt Hesteliv og vores medlemmer bliver naturligvis inviteret med. Ikke mindst bidrager du som medlem til, at vi kan hjælpe heste i nød, så de kan se frem til en lysere tid.

Et medlemsskab koster kr. 400 (personligt medlemskab) eller kr. 600 (for hele husstanden). Medlemskabet dækker for 1 år.

Man kan tegne medlemskab på flere måder:

  • Tryk på linket for at blive medlem HER
  • Sende os en e-mail via kontaktsiden
  • Ringe til os på 26 35 58 65

Vi håber, du vil overveje at tegne medlemskab!

Obs! Det er nemt og gratis at oprette en PayPal konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen (accepterer Visa, MasterCard, American Express og Discover). Beløbet vil automatisk blive trukket 1 gang årligt herefter. 

En ny lov er trådt i kraft i 2018, der kræver, at vi informerer om brugen af personfølsomme data, herunder dit CPR nummer.

Dit CPR nummer opbevares på et sikkert sted i vores forening, og det benyttes kun til SKAT i forbindelse med indberetning af gavedonationer.

Filen med dine oplysninger findes kun lokalt på vores PC.

Mød et medlem

Mød medlem Gitte Holmberg

“Jeg valgte at blive medlem, fordi det handler om heste, og der var et internat, hvor jeg kunne komme og hjælpe til. Det har været givende og lærerigt at komme her. En øjenåbner. Aldrig havde jeg troet, at der var så mange heste og ponyer, som levede under så dårlige forhold.”