Sponsor æsler

Bliv sponsor for en af vores skønne sponsoræsler og støt den hver måned.
Læs om dem alle sammen her og find det æsel, som DU gerne vil støtte.

NH Amigo

Amigo blev købt som selskab til vores første æsel – deraf navnet Amigo. Han er føreræsel for de andre æsler og sørger for at have samling på tropperne.

Sponsorer: Susanne Nordbjerg, Allan Wright

NH Athena

Athena er et æsel fra en dyreværnssag, hvor hun stod med lange hove. I dag er Athena bedste venner med Platon, og hun nyder livet i fulde drag med de andre æsler.

Sponsorer: Melissa Nielsen, Animalhealer Academy v/Charlotte Banff, Henrik Jensen, Jeannie Jørgensen

NH Bodil

Bodil stod med lange hove sammen med sin søn Bowie.

Sponsorer: Pia Jensen, Kirsten Skjoldorf

NH Bowie

Bowie stod med lange hove sammen med sin mor Bodil.

Sponsorer: Lone Gjessing, Betti Aino Rasmussen

NH Cocio

Cocio kom sammen med Harry til nyt Hesteliv. Cocio er en rigtig damernes ven, og han er den højeste af vores æsler. En flot fyr med et godt sind!

SponsorerChristiane Theurich, Orifarm Group, Henriette Jensen

NH Daisy

Daisy kommer fra en dyreværnssag sammen med NH Josephine. Hun var meget sky, da hun ankom til nyt Hesteliv, men hun er blevet meget mere imødekommende. Hun er et dejligt, stille og roligt æsel.

Sponsorer: Susanne Norbjerg, Eric Petersen

NH Hansen

Hr. Hansen kommer fra et dødsbo, og skulle egentlig have været aflivet. Heldigvis valgte man at overdrage ham til Nyt Hesteliv

Sponsor: Tina Meilstrup, Andreas Pedersen

NH Josephine

Josephine kommer fra en dyreværnssag sammen med NH Daisy. Hun havde meget lange snabelhove, som gav hende smerter, når hun gik. Idag er Josephine glad og sund – og så er hun et rigtigt nussehoved.

Sponsorer: Annette Würtzen

NH Laika

Laika blev frikøbt på Vorbasse Marked. Hun var meget ung og tynd, men havde en gevaldig appetit på livet. Hun er et sjovt, lille æsel, som er meget forkælet af de andre æsler.

Frikøbt af: Birgit Hansen

Sponsorer: Wolf VVS ApS, Sven Jensen

NH Mikkel

Mikkel stod helt apatisk på Salten Marked. Ligegyldigt hvad der skete rundt om ham, vippede han ikke med et øre. Han livede dog hurtigt op efter ankomsten til nyt Hesteliv, hvor han nåede at blive far til flere små muldyr, inden kastration. Mikkel er i dag et roligt og utrolig venligt æsel.

Frikøbt af: Tine Grejs

Sponsorer: Charlotte Storm, Ulla Danielsen

NH Peppe

Peppe var en stor overraskelse for alle på nyt Hesteliv, da ingen vidste, at hans mor var drægtig. Peppe er i dag et stort og frækt muldyr.

Sponsorer: Gitte Rasmussen, Anja Thingholm Jacobsen, Lillian Svensson, Nico Vorgod McLaughlin

NH Rasmine

Rasmine er let genkendelig med sin fine grå- og hvidplettede pels. Rasmine blev frikøbt på Vorbasse Marked, hvor hun stod og var tynd og bange. I dag er hun et glad og tillidsfuldt æsel, der er blevet rigtig imødekommende.

Sponsorer: Tom og Lise Pothlitz, Lillian Svensson