Foreløbigt program for Åbent Hus Officiel åbning af Foreningen Nyt Hesteliv i Morud Lørdag den 24. august 2019 kl. 13.00 – 17.00

Kl. 13.00 – 13.30 Velkomst v/Janne Junker
Kl. 13.30 – 13.45 Officiel åbning v/Borgmester Morten Andersen
Kl. 13.45 – 14.30 Lidt om Nyt Hesteliv og dens historie samt tilknyttede aktiviteter.
Kl. 14.30 – 15.30 Rundvisning på stedet, hvor vi går rundt mellem heste, ponyer og æsler og fortæller lidt om dyrene, hvordan vi gør tingene her – og hvorfor.
Kl. 14.00 – 17.00 Forskellige aktiviteter for både børn og voksne, heriblandt striglning af ponyer, fiskedam, konkurrence og lodsedler, hvor der kan vindes fine præmier.

Vi har boder med Brugt Rideudstyr og salgsprodukter. Der kan købes kaffe, te, vand og kage.

Kom og mød nogle af vores samarbejdspartnere:

Ambassadør for Nyt Hesteliv Animalhealer v/Charlotte Banff

Charlotte er Dyrehealer og har været tilknyttet Nyt Hesteliv i over 12 år og vil fortælle om, hvorfor det at være Ambassadør for Nyt Hesteliv er blevet så vigtigt et fundament i det arbejde hun laver med Healing af dyr. Charlotte holder foredrag, udgiver blogs og artikler om Healing af dyr med traumer og om Dyr, Mennesker og Spiritualitet”.

Adfærdsterapeut Camilla Stormont

Camilla Stormont har sit eget sted, hvor hun træner heste med adfærdsproblemer, tilrider heste og underviser. Kom og få gode råd til din hest. 

Stine Felice Helles i hestens velfærd og holdbarhed

Stine Felice Helles tidligere ansat hos Hesteadvokaterne, Råd til Advokat Roskilde, og fra august 2019 selvstændig advokat med speciale inden for køb og salg af heste. Stines interesse er særligt for hestes velfærd og holdbarhed, og hvordan det påvirker hestens funktionalitet, psyke og sundhedsbillede, når hesten ikke passes, trænes og håndteres korrekt.

Kovaline

KovaLine har udviklet et produkt, der er effektivt, rent og nemt at bruge. Kovalines produkter til kæledyr renser, peeler og plejer i én og samme arbejdsgang. Kom og hør mere om deres produkter.

Camilla Jacobs, HorseMama

Camilla arbejder med balance og harmoni imellem hest og ejer.I Camillas undervisning lærer man at lytte til og forstå hesten bedre, man får værktøjerne til at blive den bedste version af sig selv i forhold til hesten og man får masser af inspiration til træning fra jorden, som giver en glad, smidig og holdbar hest. Camilla er uddannet Horse in Harmony Trainer og certificeret coach. Kom og få inspiration og gode råd.