Livredder møde


Begivenhedsdetaljer


Nyt Hesteliv søger livreddere i hele landet.

Som livredder er du med til at gøre en forskel for hestene, på dyreværnssager såvel på hestemarkeder. Din indsats kan redde livet for en hest.
For at kunne være livredder skal du have en stor viden og forståelse af heste – gerne med en stor erfaring i bagagen. Du skal have lyst og interesse i at hjælpe dyrene og være klar til at kunne rykke ud med kort varsel.

Som livredder vil du skulle tage ud til dyreværnssager i tæt samarbejde med Nyt Hesteliv. Du skal kunne vurdere huld, hove og staldforhold i henhold til lov om hold af heste.

Du skal også tage på diverse hestemarkeder i dit nærområde og tilse, om hestene har vand, læ, skygge m.m. og om dyreværnsloven bliver overholdt.

Sidst men ikke mindst skal du tage på godkendelser og tilsyn til nyt Hestelivs heste, der er anbragt i familiepleje i dit nærområde.

At være livredder kræver en pæn portion gå-på-mod og gode kommunikationsevner. Jobbet er frivilligt og ulønnet.

Du skal deltage på et grundkursus hos nyt Hesteliv i Morud, hvor vi ruster dig til at tage på dyreværnssager m.m. Her gennemgår vi loven, cases, huld, foder m.m. Hvert år vil der være et opfølgningskursus man skal deltage i for at holde sin viden ved lige og ajourføre den.

Vi afholder informationsmøde om det at være livredder samt grundkursus

LØRDAG DEN 17. maj 2022 KL. 10-14

på adressen Søndersøvej 144, 5462 Morud
Tilmelding til livreddermødet senest den 10. maj 2022.
Ved yderligere spørgsmål, kan du kontakte Janne Junker på mail info@nyt-hesteliv.dk
Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Janne Junker
formand