Foreningen nyt Hesteliv, som er placeret i Blommenslyst (Odense V) er en landsdækkende hesteværnsorganisation med eget hesteinternat etableret i 2005, der tager sig af vanrøgtede og mishandlede heste. Internatet rummer 90-95 heste, ponyer og æsler, som primært kommer fra dyreværnssager og hestemarkeder. Herudover har vi yderligere 90 heste anbragt i plejefamilier. Vi modtager også mange nødstedte heste fra private, herunder dødsboer og konkursboer. Vi har meget fokus på dyrevelfærd og er et godt og anerkendt internat med mange besøgende. Vi søger en dyrepasser, der kan supplere vores nuværende dyrepasser, og indgå i et team med i alt 5 medarbejdere. Udover at være faglig dygtig også skal besidde en sensitiv side, da vi går meget op i dyrevelfærd. Du får ansvar for dyrene i stalden, herunder pasning og pleje af ca. 90 heste, ponyer og æsler, der bor på internatet.

De daglige opgaver er mange og dagen kan have mange udfordringer:

  • Udmugning (træpiller)
  • Fodring
  • Medansvar for dyrlæge og smed
  • Ajourføring af journaler
  • Bestilling af foder
  • Overblik over alle hestene og deres trivsel
  • Medicingivning og tilrettelæggelse heraf
  • Plejeopgaver

Dine faglige kvalifikationer

Vi ser helst, du er uddannet dyrepasser med heste som speciale og har en del års erhvervserfaring. Du skal have bestået medicinkursus og have en vis rutine i sårpleje og forbindinger. Du må meget gerne være en ”naturlig horsemanshipper” og kunne håndtere alle heste, som der kommer ind på internatet, da den daglige håndtering også er en daglig træning. Det vil være en fordel, hvis du også har trailerkørekort, da vi indimellem skal ud og hente heste på dyreværnssager.

Dine personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er positiv, selvstændig, selvkørende, effektiv, serviceminded, har et stort overblik, naturligt kan tage ansvaret og initiativer samt være fleksibel og mødestabil. Det forventes også, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et godt teamwork.

Arbejdstid

4 dage ugentlig med en arbejdstid på ca. 30-32 timer fordelt på en vagtplan med weekendvagt hver 2. weekend..

Løn

Efter aftale.

Tiltrædelse

Snarest mulig. Vi venter dog gerne på den rette.

Henvendelse

Send din skriftlige ansøgning hurtigst mulig og vedlæg relevante anbefalinger.

Adressen:

Nyt Hesteliv

Att. Janne Junker

Spedsbjergvej 81

5491 Blommenslyst

Mail:

info@nyt-hesteliv.dk

Under emne bedes noteret “Ansøgning til Dyrepasser”

Kørekort:

  • A10(Villig til at bruge egen bil i jobbet)
  • BE(Almindelig bil med stort påhængskøretøj),