Charlotte Banff – Ambassadør for nyt Hesteliv

Charlotte Banff

Dyrehealer og Dyrekommunikator

Animal Coaching Mentor

Lightworker for The Animals

 

 

 

Nyt Hesteliv ligger mit hjerte meget nær.

Det er et Vidunderligt Hesteparadis!

Heste er ganske enkelt fantastiske væsener.

De er Kloge, Kærlige og Kraftfulde. De er Spirituelle og Jordiske på én gang.

Denne verden er i min optik, et bedre sted pga. Hestene!

Så derfor skal heste behandles ordentligt!

Nyt Hesteliv gør et intet mindre end fantastisk stykke arbejde for hestene.

Tænk på før- og efter-historierne. Heste, der var skind og ben, angste og forladte, misrøgtede og misforståede.  De kommer til Nyt Hesteliv og får en ny chance.  En chance for at få lov at være Heste. At være værdsatte og ikke ‘overskudsdyr’ eller en tilfældig handelsvare på et marked.

De får kærlighed, nærvær og kontakt. De får dejlige omgivelser og mennesker og dyr omkring dem, som hjælper dem igennem de traumer og dårlige oplevelser, som de har haft. De bliver hjulpet tilbage til livet. Bare se flokken, når de bliver lukket på sommergræs – det er da Hesteglæde!

Jeg har været tilknyttet Nyt Hesteliv næsten siden foreningens start. Både som sponsor for først Eddie og nu for Sunshine. Jeg har haft healingselever med på besøg hos hestene og jeg har selv behandlet flere af hestene med healing og dyrekommunikation.

At få mulighed for at være Ambassadør for Nyt Hesteliv, er en stor ære!

At være med til at sprede budskabet om dette sted, som gør så ubeskriveligt meget godt for hestene, er virkelig en stor ting for en ‘hestetøs’, som mig.

Jeg har en Vision i Animalhealer.net om at Dele Dyrenes Spirituelle Stemme, Globalt. Det står mit hjerte nær, at belyse alt det vi ikke vil se på rent faktisk sker i denne verden om, hvordan vi behandler dyrene.

Jeg søger med dette budskab at skabe bevidsthed om, hvad det gør ved os mennesker, når vi ikke er ordentlige ved andet liv her på jorden, som vi jo rent faktisk deler med dyrene. Dette budskab er én af mine hjertesager. Healing af dyr med traumer, er dér mit fokus ligger i mit praktiske healingsarbejde og Nyt Hesteliv er i sandhed et Healende sted for Heste.

Jeg er ‘hestepige’ helt ind til benet. Jeg har redet i 35 år og  selv haft heste i 25 år. Jeg sneg mig til mine første ridetimer sammen med min veninde, så mine forældre ikke fandt ud af det. Hvilket de jo selvfølgelig gjorde J

Min hjerte blev først tabt til Kikko, som var rideskolepony på den rideskole jeg gik på. Dernæst blev det Fernando, der rendte af med mit hjerte, han var rideskolehest (for jeg var blevet for gammel til at ride på Kikko)

Jeg købte min første egen hest i Den Blå Avis – og Bambi blev hos mig i 20 år og blev startskudet på Animalhealer.net, med min Dyrehealing og mit Spirituelle arbejde med dyr. Bambis portræt hænger i mit kontor og både fra hæderspladsen på væggen og fra min kontakt til ham i Spirit form, våger han over mig hver dag.

Bambi viste mig, at samarbejde med Sindet hos hesten er mindst ligeså vigtigt, som at kunne alle de fine ridetekniske ting.

Senere flyttede Duracell & Raphael ind, med hver af deres fysiske skavanker – og en ny verden åbnede sig for mig: Heste med fysiske udfordringer kan sagtens være fantastiske ridepartnere, hvis man kan få afstemt, hvad de kan med deres krop og de to lærte mig så mange værdifulde ting om Energi, Kontakt og Kommunikation.

Nu bor Nando, Kingo og Lagarto hos mig og lærer mig nye ting hver dag, om Bevidsthed, Nærvær og  Indre ro.

Jeg er de senere år blevet lidt af en #Hestehippie J Hestene går i løsdrift, uden sko og jeg rider ikke med bid. Sadlerne er uden bomme (hvis altså der kommer en sadel på, jeg rider ligså gerne uden …). Så fra ambitiøs konkurrencerytter til #løsdrifthippie, ja der er så gået 35 år med heste …

Jeg tænker tit på, at de dyr vi har, former os, som mennesker. De støtter os på livets vej, udfordrer os og viser os vej i størtste kærlighed. Vi skal passe på verdens dyr og det er vores allesammens ansvar!

I kærlighed til Moder Natur og alle hendes skønne dyr.

Charlotte Banff

Animalhealer.net

www.animalhealer.dk

www.facebook.com/animalhealer.netDK/ (den danske facebookside)

www.animalhealer.net

www.facebook.com/Animalhealer.netGlobal