Foredrag: Hjælp dit dyr med naturlig healing

Ved du godt, at du (og alle andre) hver dag healer – dig selv og andre? Og at du kan hjælpe dit dyr både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, ved at bruge disse naturlige evner i jeres hverdag?

Jeg ved, at der er rigtig mange dyreejere, der ønsker at gøre deres allerbedste for deres dyr. Uanset om det er ved at hjælpe deres fysiske krop eller ved at hjælpe på følelsesmæssige ubalancer. Jeg ser, at healing er en fantastisk, simpel måde at gøre dette på! Healing er en fuldkommen naturlig,  og ikke manipulerende måde at hjælpe dyres krop og sind tilbage til en naturlig balance. Healing i hverdagen kan være en stor støtte ved eksempelvis sygdom, skader, forandringer i hverdagen, sorg, stress, usikkerhed, traumer osv.

Mit ønske er, at vi alle kommer i kontakt med vores healende natur, så vi kan hjælpe, støtte og forkæle vores dyr – og os selv – når der er brug for det, og at det bliver en del af vores hverdag og ikke kun i særlige situationer. Under dette foredrag vil jeg fortælle om, hvad healing er, hvordan det fungerer, og hvad det kan gøre. Jeg vil også lave øvelser med alle jer deltagere, så I kan prøve at komme i kontakt med jeres egne, healende evner – og når foredraget er slut, er du i stand til at gå hjem og bruge simple healings teknikker til at hjælpe dine egne dyr.

Har du lyst til at bruge nogle timer på, at blive klogere på healing, og hvad du og dine egne healende evner kan gøre for dit dyr? Så håber jeg vi ses. J

Dato: Den 1. juli kl. 18-20:30
Sted: Nyt Hesteliv, Søndersøvej 144, 5462 Morud.
Pris: kr. 275 kr. (50% går ubeskåret til Nyt Hesteliv)
Tilmelding: info@nyt-hesteliv.dk.
Betaling: Mobilpay 55424 eller konto ‪9370 2480087529 – skriv venligst dit ”navn+healing 1.7.22”.