Heste med nyt hjem

NH Mille

Race: Travhest
Født: 2007

Mille kommer fra sagen om de 14 travheste fra slagterauktionen i Aars. Senere fik hun frække NH Sputnik.

Mille er en sød, kærlig og meget mild hest, som ikke gør et stort væsen ud af sig selv. Heldigvis var der nogen der kunne se Milles kærlige væsen og skønhed og har nu fået hende i pleje.

Mille har fået nyt hjem i august 2019

Titte

Race: Shetlandspony
Født: 2009

Titte er født og opvokset hos tidligere ejer de første 5 år af hendes liv, derefter kom hun til nuværende ejer, som så også har haft hende i 5 år. Titte er en sød og venlig pony og kan bruges som selskabspony.

Tittes ejer har selv fundet et nyt hjem til Titte.

NH Athene

Race: Blandingshest
Født: 2013

Athene er født hos Nyt Hesteliv efter hendes mor blev reddet fra en slagterauktion i Aars i 2012. Athene er efter Moonie og Milton. Hun er en stærk hest med vilje, men vil også rigtig gerne lave noget. Hun blev redet til i 2018 uden problemer.

Nu har hun fundet en plejefamilie på Stevns som hyggehest. Hun er faldet godt til i sin nye flok.

Athene har fået nyt hjem i august 2019

NH Grå

Race: Connemare
Født: 2007

Grå blev overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid. Grå er en stor og stærk hest, der er nysgerrig og rar. Han passede meget på Tintin i begyndelsen, men nød også at komme ud til der store heste, hvor han rigtig kunne tumle.

Grå har fået nyt hjem den 14. Juli 2019

NH Chicago

Race: American Paint Horse
Født: 2013

Chicago kommer fra en dyreværnssag, hvor han stod med sin far og mor. Han blev overdraget til Nyt Hesteliv af ejeren, da han ikke magtede hestene tilsidst. Læs om sagen HER.

Chicago er blevet en skøn og smuk dreng, der nu har fundet ny familie i Hammel i Jylland.

Chicago har fået nyt hjem den 14. Juni 2019

NH Johanne

Race: Shetlandspony
Født: 2010

Tidligere ejer købte Johanne ved en hestehandler, da hun stod og manglede en selskabshest til sin shetlandspony, Jack. Hun fik Johanne billig, da hestehandleren ikke kunne fange hende selv.

Johanne var i starten meget beskyttende overfor Jack, men da han fandt nye venner, gik Johanne lidt alene. Det var derfor dejligt at Johanne fandt en familie, der synes hun var rigtig dejlig. Hun er nu blevet selskabshest i Vorbasse og har fået en ny bedste ven som hedder Freja

Johanne har fået nyt hjem den 25. Juni 2019

NH Pegasus

Race: Shetlandspony
Født: 2007

Skønne Pegasus blev overdraget til Nyt Hesteliv fra et dødsbo da han var hingst. Efter han blev kastreret, faldt han helt til ro og hans kloge og nysgerrig sind kom rigtig frem.

Pegasus elsker at lave noget og er hurtig til at lære nye ting. Han elsker også at lege med de andre ponyer og vise de unge drenge rundt.

Pegasus er kommet i familiepleje, da plejemor havde mistet sin tidligere plejepony, og manglede en hun kunne bruge til leg, agility og staldhygge. Han står derfor stadig opstaldet hos Nyt Hesteliv

Pegasus har fået nyt hjem i 1. Marts 2019

NH Wozni

Race: Fjordhest
Født: 2011

Wozni blev frikøbt fra kummelig forehold af en privatperson. Da hun desværre ikke kunne have Wozni mere, blev han overdraget til Nyt Hesteliv for at sikre hans fremtid.

Wozni er en skøn og smuk fjordhest, der nyder livet. Han er nysgerrig og kontaktsøgende og nem at håndtere, selv om han kan blive lidt stærk engang imellem.

Wozni har fået nyt hjem febuar 2019

NH Maybe Lee

Race: Blandingshest
Født: 2013

Maybe Lee lå i sin mors mave Kick Lee, da hun blev reddet fra en dyreværnssag i 2012. Maybe Lee er derfor født i trygge omgivelser og altid haft det godt.

Maybe Lee er en smuk og meget cool hest, og har været det lige fra hun var helt lille. Hun er kontaktsøgende og let at håndtere.

Maybe Lee har fået nyt hjem januar 2019

NH Chemaye

Race: Oldenborg-Holstener
Født: 2000

Chemaye er en dejlig rolig hest, der har været brugt til dressur og horsemanship. Hun er en kærlig hest som alle kan håndtere.

Da Chemaye viste ubehag ved ridning, blev hun trænet fra jorden er blev dygtig til agility, som hun også har gået til stævner med.

Chemaye har fået nyt hjem, Oktober 2018

NH Sesse

Race: Hollandsk Varmblod
Født: 2008

Sesse var blevet købt som dressurhest, men da hun stressede alt for meget til stævner, blev hun overdraget til Nyt Hesteliv.

Sesse er en meget sød og kærlig hest, der er nem at omgås og elsker alt kontakt, så hun fandt hurtig en dejlig familie der manglede en hest til hyggeture i skoven.

Sesse har fået nyt hjem i Nordsjælland, Oktober 2018

NH Indian Star

Race: Frederiksborg
Født: 2001

Indian Star var blevet efterladt på en rideskole, der valgte at overdrage ham til Nyt Hesteliv.

Indian Star kom i akut plejefamilie, da vi ikke havde plads. De kom til at holde så meget af ham, at de ikke ville af med ham igen.

Indian Star har fået nyt hjem på Nordfyn ved Otterup, Oktober 2018

NH Cille og NH Naja

Race: Shetlandsponyer
Født: 2006 og 2008

Naja og Cille er begge to nogle meget søde og kælne ponyer. De kommmer fra en dyreværnssag sammen med NH Viola. Naja og Cille fandt igen sammen efter Naja har været meget ombejlet af vallakkerne på nyt Hesteliv og de 2 har nu fået nyt hjem sammen.

Cille og Naja har fået nyt hjem på Sjælland ved Roskilde, august 2018

NH Sally og NH Speedy

Race: Shetlandsponyer – mor og søn
Født: 2006 og 2015

Sally kommer fra en dyreværnssag, hvor hun havde lille Speedy i maven. Læs mere om sagen HER. Sally var meget sky men blev hurtig fortrolig med mennesker. Et halv år efter ankomst kom Speedy til verden. Han har derfor altid haft det godt.

Sally og Speedy var meget knyttet til hinanden og de er derfor kommet i familiepleje sammen på Sjælland. Her går de sammen med en stor hest, men det er Sally der bestemmer.

Sally og Speedy har fået nyt hjem i Slangerup juni 2018.

NH Budde

Race: Blandingspony
Født: 2001

Budde er en rigtig dygtig stor pony, der skulle finde et nyt hjem efter 10 år hos forrige ejer. Budde – der rigtig hedder Indian Beauty – har været brugt til både dressur og trek. Hun er en sød pony, der altid gør sit bedste.

Budde har fået nyt hjem i Nordjylland juni 2018.

NH Thor

Race: Shetlandspony
Født: 2012

Thor blev frikøbt af en venlig nabo og overdraget til nyt Hesteliv, da naboen synes han skulle have et godt liv. Thor var hingst og aldrig håndteret. Vi fik Camilla Stormont ud og træne med ham, men de andre ponyer var rigtige hårde ved Thor, så det endte med at Camilla fik Thor hjem i familiepleje.

Thor hygger sig hos Camilla, så han er endt det helt rigtige sted.

Thor har fået nyt hjem i Ørbæk på Fyn i maj 2018.

NH Ydun/Uniq

Race: Araber-blanding
Født: 2011

Ydun kommer fra en dyreværnssag på Fyn (læs mere HER), hvor hun stod under kummelige forhold hos en hestehandler. Hun var tynd og angst. Hun har sidenhen udviklet sig til den dejligste og smukkeste hest, med en ro og balance over sig.

Ydun har fået ny familie i Jylland, hvor hun går sammen med en rød araberhoppe.

Ydun har fået nyt hjem i Vejen maj 2018

NH Franseska

Race: Traver
Født: 2003

Franseska kommer fra en dyreværnssag, hvor hun stod på en mark dækket af vand, uden ly og ordentlig foder i oktober måned. Her stod hun med 2 andre heste, NH Julie og NH Freyja. Franseska kom direkte ud til en akut plejefamilie.

Den akutte plejefamilie blev dog så glad for Franseska og Julie, at de har valgt at beholde begge heste.

Franseska har fået nyt hjem i Otterup, maj 2018

NH Julie

Race: Fjordhest
Født: 1997

Julie kommer fra en dyreværnssag, hvor hun stod på en mark dækket af vand, uden ly og ordentlig foder i oktober måned. Her stod hun med 2 andre heste, NH Franseska og NH Freyja. Julie kom direkte ud til en akut plejefamilie.

Den akutte plejefamilie blev dog så glad for Julie, at de har valgt at beholde både Julie og Franseska.

Julie har fået nyt hjem i Otterup, maj 2018

NH Olivia

Race: Traver
Født: 2006

Olivia er en rolig og kærlig hoppe, der blev overdraget til nyt Hesteliv efter ejers død. Hun kom sammen med MayBee, men de fandt hurtigt nye venner i flokken af heste.

Olivia har fået nyt hjem på Fyn i marts 2018

NH Happy

Race: Appaloosa-Pinto
Født: 2014

Happy blev fundet på Vorbasse marked i 2014 sammen med hans mor NH Hope. Læs mere HER. Happy var kun 14 dage gammel og meget stresset. Happy blev frikøbt sammen med NH Hope.

Happy er idag er dejlig og cool dreng, der er nem at have med at gøre.

Happy har fået nyt hjem i efteråret 2017, hvor han har en ung vallak at lege med.

NH Steffanie

Race: Traverblanding
Født: 2009

Steffanie kommer fra sagen om de 14 travheste i 2012. Læs om sagen HER. Hun er idag en smuk hest og meget kælen.

Steffanie er fast par med Fyrsten.

Steffanie har fået ny familie sammen med NH Fyrsten på Fyn i efteråret 2017.

NH Fyrsten

Race: Tysk Varmblod
Født: 2004

Fyrsten har stået opstaldet hos nyt Hesteliv i nogle år. Han var nu klar til at komme ud til en familie, da hans ejer ikke kunne have ham mere.

Fyrsten er en stor flot vallak, som man sagtens kan ride ture med. Han er fast par med NH Steffanie.

Fyrsten har fået ny familie sammen med NH Steffanie på Fyn i efteråret 2017.

NH April

Race: DSP
Født: 1996

April blev frikøbt fra en hestehandler hvor hun stod total udsultet. Hun havde en huldscore på 1. Læs om sagen HER.

April har taget godt på og er idag en smuk pony der nyder livet. Hun er en rigtig sød og kærlig pony, der altid kommer en glad i møde.

April har fået nyt hjem på Midtfyn december 2017 sammen med NH Eddie.

NH Eddie

Race: Traver
Født: 1997

Eddie kom til nyt Hesteliv i 2008. Han havde inden da været slemt vanrøgtet på nippet til at dø, men tidligere ejer fik ham på fode igen.

Eddie havde stor mistro til mennesker da han kom, men med årene er han blevet en glad og positiv hest, der gerne vil mennesker.

Eddie har fået nyt hjem på Midtfyn december 2017.

NH Malte

Race: Traver
Født: 2002

Malte kommer fra en dyreværnssag i 2012. Læs om sagen HER. Han kom i pleje hvor han hurtigt kom sig inden han kom til nyt Hesteliv. Malte er en skøn og rolig hest, der gerne ville kæles med.

Malte har fået nyt hjem i efteråret 2017.

NH Freja III

Race: Shetlandspony
Født: 2010

Freja kommer fra en dyreværnssag, hvor ejer valgte at overdrage Freja og 6 andre ponyer til nyt Hesteliv. Freja måtte desværre have sit ene øje fjernet pga en gammel skade, der ikke var blevet behandlet, men hun klarer sig fint uden øjet.

Freja er en virkelig skøn, sød og kælen pony, der har fået nyt hjem i Nordjylland i oktober 2017 hvor hun nyder livet med en anden pony.

NH Lady Kate

Race: Clydesdale
Født: 2006

Lady Kate blev frikøbt på Egeskov marked, hvor hun løb panikslagen rundt. Læs om hende HER. Hun var meget sky, men har stille fundet ro og troen på mennesker tilbage. Hun er blevet meget glad for NH Tarzan, så da han flyttede til Otterup skulle Lady Kate med.

Lady Kate har fået nyt hjem ved Otterup på nordfyn oktober 2017 sammen med hendes NH Tarzan.

NH Ghia

Race: Traver
Født: 1999

Ghia var den første hest der kom til nyt Hesteliv. Hun stod til salg på den blå avis og blev købt for at sikre hendes fremtid.

Ghia kom i familiepleje i efteråret 2012, men familien har nu fået sit eget sted, hvor Ghia selvfølgelig er flyttet med. Ghia har fået nyt hjem ved Otterup på nordfyn oktober 2017 sammen med hendes store kærlighed NH Raketsky.

NH Dundee

Race: Ponyblanding
Født: 2001

Dundee kommer fra en rideskole, der skulle lukke. Hun blev derfor overdraget til nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid.

Dundee har fået nyt hjem ved Otterup på nordfyn oktober 2017 sammen med hendes ven Lisa.

NH Lisa

Race: Shetlandspony
Født: 1999

Lisa kommer fra en rideskole, der skulle lukke. Hun blev derfor overdraget til nyt Hesteliv for at sikre hendes fremtid.

Lisa har fået nyt hjem ved Otterup på nordfyn oktober 2017 sammen med hendes ven Dundee.

NH Emmely og Zoya

Race: Shetlandspony
Født: 2006 og 2015

Emmely kommer fra en dyreværnssag, hvor hun havde lille Zoya i maven. Læs om sagen HER. Zoya har derfor altid haft det godt og mor og datter er stadig knyttet til hinanden.

De har nu fået nyt hjem sammen på Orø ud for Sjælland i sommeren 2017.

NH Lise

Race: Shetlandspony
Født: 2006

Lise boede tidligere hos en gammel mand, men da han ikke kunne overskue at passe Lise mere, blev hun overdraget til nyt Hesteliv.

Lise har fået nyt hjem ved Otterup på nordfyn sommeren 2017 hvor hun har fået sig en ny bedste ven.

NH Sputnik

Race: Traver
Født: 2014

Sputnik er et smukt lille uheld mellem NH Mille og NH Lille Lyn. Han er nu blevet en stor smuk vallak.

Sputnik har fået ny familie 1 september 2017, og er nu blevet redet til og blevet en dejlig skovturshest.

NH Kick Lee

Race: Traver
Født: 2002

Kick Lee kommer fra dyreværnssagen om de 14 travheste. Læs om sagen HER. Hun er også mor til NH Maybe Lee der lå i maven på hende da hun blev frikøbt.

Kick Lee er så heldig at hendes mangeårige sponsormor, nu er blevet hendes plejemor i august 2017. Kick Lee vil blive på nyt Hesteliv da plejefamilien har valgt at have hende opstaldet her.

NH Robinna

Race: Oldenborg-blanding
Født: 2000

Robinnas ejer kunne desværre ikke have hende mere og søgte derfor nyt hjem.

Robinna har fået nyt hjem i august 2017.

NH Peter Parker

Race: Shetlandspony
Født: 1990

Peter Parker har altid haft det godt. Da familien ikke kunne have ham mere blev han overdraget til nyt Hesteliv.

Peter Parker har nu fået et nyt hjem på Fyn i sommeren 2017, hvor han nu skal nyde livet sammen med NH Max og NH Prins

NH Prins

Race: Shetlandspony
Født: 1990

Prins kom til nyt Hesteliv i 2008 sammen med sin lille familie bestående af hoppen Tulle og sit føl Jørgen. De havde boet på en feriegård, der var gået konkurs.

Prins har nu fået et nyt hjem på Fyn i sommeren 2017, hvor han nu skal nyde livet sammen med NH Max og NH Peter Parker

NH Max

Race: Shetlandspony
Født: 1990

Max har været på nyt Hesteliv i mange år hvor han har været med til at holde styr på ponyflokken.

Max har været så heldi at finde et nyt hjem på Fyn i sommeren 2017, hvor han nu skal nyde sit otium sammen med NH Prins og NH Peter Parker

NH Kiss

Race: Traver
Født: 2002

Kiss kommer fra et konkursbo. Tidligere ejer ville sikreat hestene fremover fik det godt, overdrog dem til nyt Hesteliv.

Kiss er en dejlig stor og mild hest, der er nem at omgås. Hun har nu fået nyt hjem i juli 2017 ved Randers i Jylland, hvor hun skal bruges til hygge og skovture.

NH Daphne

Race: Frieser
Født: 2001
Højde: 158 cm

Daphne er en rigtig dejlig hoppe, der kan rides bidløs og gå agility. Hun har været trænet en del i jordarbejde.

Daphne har fået et nyt og dejligt hjem i Veksø på Sjælland i april 2017.

NH Sofus

Race: Travhest
Født: 2009
Højde: 162 cm

Sofus kommer fra sagen om de 14 travheste.  Læs om sagen HER. Han var meget udsultet, men er idag en flot heste, der er blevet redet til. Han er en meget rar hest der nyder at blive nusset om og lave noget.

Sofus har fået en ny familie i foråret 2017 på Sjælland, der bare synes han er dejligt.

Alicia

Race: Dansk Varmblod
Født: 1997
Højde: 162 cm

Alicia er en dejlig hoppe, der kom i akut pleje. Familien har valgt at beholde hende, og hun nyder nu livet med en anden stor hest og 2 ponyer.

NH Falco 

Race: Fell pony
Født: 2001
Højde: ca. 143 cm

Falco er en smuk pony, der var blevet træt af rideskolelivet. Rideskolen valgte derfor at overdrage ham til nyt Hesteliv.

Falco fandt hurtig en ny familie, hvor han nu går med en stor hoppe, som synes han er vældig lækker.

Falco har fået nyt hjem i august 2016.

NH Freja II

Race: Traver
Født: 2012

Freja kommer fra dyreværnssagen i Nordjylland, hvor hun blev frikøbt på Aars slagterauktion. Freja var 6 måneder gammel og meget underernæret og tynd.  Læs om sagen HER.

Freja er vokset sig til smuk hest med det dejligste sind. Hun er klog og vil rigtig gerne arbejde og er dygtig til agility.

Freja har fået nyt hjem på Sydfyn i december 2016.

NH Gatsby

Traver, født 2006

Gatsby er en stor flot traver, der engang har gået løb, men nu bliver brugt som ridehest. Gatsby er en rigtig dejlig vallak, der har fundet nyt hjem hos samme familie, hvor NH Kalif er i pleje.

Gatsby skal bruges til hyggeture sammen med Kalif.

Gatsby fik nyt hjem i Juni 2016 på Sjælland

NH Vagabonden

Shetlandspony, Født 2009

Vagabonden kom til nyt Hesteliv i 2012 fra en vanrøgtsag. Læs om sagen HER. Efter han blev kastreret, er han blevet en skøn, klog og legesyg fyr. Han har vundet en præmie i agility.

Vagabonden har fået nyt hjem i April 2016.

NH Valentino

Welsh, Født 2011

Valentino kommer fra en dyreværnssag, hvor han kun var skind og ben, men han kom sig stille og rolig og er nu blevet en livlig glad og fræk pony, der gerne vil lege. Læs om sagen HER.

Valentino har nu fået et nyt hjem i marts 2016 sammen med en anden af nyt Hestelivs ponyer, NH Don Amigo, og plejefamiliens egen Fjordhest.

NH Don Amigo

Welsh Sec C, Født 2004

Don Amigo havde en omflakkende tilværelse, indtil en opstalder fik overtalt ejeren til at overdrage ham til nyt Hesteliv. Læs mere HER.

Don Amigo har nu fået et nyt hjem i marts 2016 sammen med en anden af nyt Hestelivs ponyer, NH Valentino, og plejefamiliens egen Fjordhest.

NH Pocahontas

Dansk Varmblod/DSP, Født 2004

Pocahontas er en tidligere konkurrencepony, der pga. en foldskade ikke kan gå stævner mere. Hun er en rigtig dejlig hoppe, der sagtens kan gå lette ture i skoven.

Pocahontas har fået nyt hjem i februar 2016

NH Odin

Blandingshest, Født 2008

Odin blev frikøbt i en dyreværnssag af en privat. Han var blevet mishandlet og var panisk og angst for at få løftet ben. Odin var også meget tynd.

Odin kom sig hurtig og blev en flot og rar hest. Han ankom til nyt Hesteliv i august 2014 og har nu fået nyt hjem i februar 2016

NH Jenny

Miniature shetlandspony, Født: 2000

Jenny blev frikøbt på Salten Marked i 2010, hvor hun stod og var højgravid. Hun mistede desværre føllet, da det var for stort, lå forkert og var død i maven på hende. Læs om hende HER.

I efteråret 2015 mistede Jenny sit ene øje, men heldigvis var der nogen, der ikke synes det gjorde hende mindre charmerende. Så i julen 2015 kørte vi hende til hendes nye hjem ved Aabenrå, hvor hun skal gå med en ponyvallak, der er meget forelsket i Jenny.

NH Ariel

OX Araber, Født: 1997

Ariel var først opstaldet hos nyt Hesteliv, men ejeren valgte til sidst at overdrage hende til nyt Hesteliv. Ariel er en meget sensitiv hoppe, men da hun mødte sin nye plejefamilie faldt der en ro over hende. Ariel nyder sit nye liv på Sjælland, hvor hun flyttede til i efteråret 2015.

NH Baby/Elanyie

Haflingerblanding, Født: 2013

Baby har altid haft det godt, men det har hendes mor ikke. Da Babys mor blev frikøbt af en privat, var hun så tynd, at man ikke kunne se, at hun var med føl.

Baby er en skøn, cool hest, som ankom til nyt Hesteliv i august 2014. Hun har nu fået en ny familie på Sjælland i efteråret 2015

NH Frederikke

Frederiksborg, Født: 1989

Frederikke var meget tynd og skulle have været slagtet, men da hun var fjernet fra konsum, blev hun overdraget nyt Hesteliv efteråret 2014.

Frederikke kom direkte ud i akut familie pleje, men familien blev så glad for hende, at de ikke ville af med hende.

Frederikke ser rigtig flot ud nu og nyder livet på vest Sjælland.

NH Jørgen

Shetlandspony, Født: 4. april 2007

Jørgen er føl efter NH Prins og NH Tulle. De kom alle fra en bondegårdsferie, der var gået konkurs. Jørgen var kun 4 måneder, da vi fik ham. Han er nu blevet en voksen pony.

Han har fået nyt hjem sammen med 4 andre af nyt Hestelivs ponyer og heste. Det var Casanova, Robin Hood og Brian, som han legede meget med i forvejen. Derudover er Gillinham også i pleje der. Så de har en fest sammen nu.

Jørgen har fået nyt hjem på Sydfyn i juni 2014.

NH Yanki

Fjordhest, Født: 2006

Yanki kommer fra en rideskole, der skulle lukke i 2014. Rideskolen overdrog Yanki og 6 andre heste til nyt Hesteliv for at sikre deres fremtid. Yanki er en stor, dejlig fjordhest, som rigtig gerne vil arbejde, men ikke har prøvet så meget endnu.

I juni 2015 fik han nyt hjem på Sjælland, hvor han skal bruges som kørehest sammen med stedets anden fjordhest.

NH Simone

Shetlandspony, Født 2006

Simone er en rigtig sød shetlandspony, der kom sammen med NH Fatal. Hun er en børnevenlig pony, der kom til nyt Hesteliv i september 2014.

Simone har fået nyt hjem på Fyn foråret 2015, hvor hun nu skal gå sammen med en anden pony, der lige havde mistet sin bedste ven. Simone blev straks bedste venner med ponyen, og de stillede sig ind i den samme boks og gumlede på hø.

NH Milton

Blandingshest, Født: 2008

Milton kommer fra dyreværnssagen om de 14 travheste og blev frikøbt fra slagterauktionen i Aars.  Læs om sagen HER.

Han har nu fået et nyt og dejligt hjem i 2013, hvor han er faldet godt til og nyder livet med 2 andre heste på Sjælland.

NH Brian

Ponyblanding, født 2006

Brian blev fundet sammen med en anden pony, Trolderik, tynd og på en meget ussel fold. En af nyt Hestelivs medhjælpere fik medlidenhed med ponyerne og købte dem fri.

Brian er kommet i familiepleje ved Svendborg sammen med NH Gillingham, NH Robin Hood, NH Casanova og NH Jørgen i juni 2014

NH Trunte

Shetlandspony

Trunte kommer fra en dyreværnssag, hvor hun gennem 3 år gik i en hundegårdslignende indhegning i en have mellem alt muligt skidt og møg. Der var intet at spise. En af vores livreddere fik hende fri og passede hende gennem 6 mdr. Herefter kom hun til nyt Hesteliv.

Trunte har fundet en ny familie i Tørring, Jylland i 2014

NH Kalif

Traver, født 2001

Kalif er registreret med navnet Junior OK, men er blevet kaldt Kalif. Kalif blev trænet hårdt på travbanen. Han var ikke god nok til løbene og stod til aflivning. En pige købte ham og solgte ham til tidligere ejer i 2007 og har haft ham, indtil han kom til nyt Hesteliv i september 2013. Kalif er en rigtig sød og venlig hest. Kalif rides bidløst, idet han slapper mere af uden bid i munden.
Kalif har fundet en plejefamilie ved Kirke Hyllinge (Sjælland) i 2014.

NH Tarzan

New Forrest, født 1993.

Tarzan har gået som rideskolehest i Holland i mange år. Da han ikke kunne gå så mange timer om dagen mere, blev han solgt til en hestehandler. Derfra er han kørt op gennem Europa på forskellige hestemarkeder, inden nyt Hesteliv frikøbte ham på Egeskov Marked i 2008.

Tarzan fik en plejefamilie i 2013, der havde ham opstaldet på Nyt Hesteliv. Familien har nu fået deres eget sted og Tarzan er rykket med til Otterup på Nordfyn i 2017

NH Bjørn og NH Emma

Shetlandsponyer, født 2009 og 2007

Bjørn og Emma kommer begge fra en sag på Fuur, hvor de gik under kummerlige forhold og blev mishandlet. Læs om sagen HER. De er helsøskende og er tæt knyttet til hinanden.

Bjørn og Emma har fået nyt hjem sammen i november 2016.

NH Chanell

Araber, født 2003

Chanell er en smuk hoppe, som kan være sensesiv, men i det daglige er hun nem og rolig at håndtere. Hun knytter sig helst til én person.

Chanell har fået nyt hjem i november 2016

NH Kin

DV Hannavoraner/fuldblod, født 1997

Kin er en rigtig rar og venlig hest at håndtere og er fuld ridbar. Han tager alt med ophøjet ro og vipper ikke ørerne for hverken lyn eller tordenvejr. Han har dog spat i det ene bagben. Det har ingen betydning for hans ridebrug, blot man tager hensyn til det.

Kin har fået ny familie ved Bogense (Fyn) i 2011

NH Svaldilfari

Islænder, født 2002

Svaldilfari er en islandsk vallak på 10 år. Han er en utrolig sød og nem hest både på fold og i stald. Han elsker opmærksomhed og kan også lidt agility.

Svaldifari har fundet en ny familie på Sjælland.

NH Casanova

Shetlandspony, født 2009

Casanova stod indelukket i en kostald sammen med NH Jonas og NH Robin Hood. Læs om sagen HER. De kom til nyt Hesteliv efter en medarbejder hos nyt Hesteliv fik dem fri mod bytte af en gammelt toilet og en jordstamper. Casanova blev hurtigt en supersød pony.

Casanova er kommet i familiepleje på Fyn sammen med NH Gillingham, NH Robin Hood, NH Jørgen og NH Brian i juni 2014

NH Robin Hood

Shetlandspony, født 2009

Robin Hood stod indelukket i en kostald sammen med NH Jonas og NH Casanova. De kom til nyt hesteliv efter en medarbejder hos nyt Hesteliv fik dem fri mod bytte af en gammelt toilet og en jordstamper. Læs om sagen HER.

Robin Hood blev hurtigt en skøn, fræk og meget lærenem pony, som elsker at lave “tricks” på banen.

Robin Hood er kommet i familiepleje på Fyn sammen med NH Gillingham og NH Casanova i 2014

NH Raketsky

Traver, født 1989.

Raketsky har gået travløb de første 10 år af sit liv og er herefter blevet brugt som hygge/skovturshest. De sidste 3 år har han været selskabshest og gået små hyggeture i naturen.

Raketsky er en rigtig sød hest, som er knyttet til NH Ghia.

Raketsky fik en plejefamilie i 2012, der havde ham opstaldet hos Nyt Hesteliv. Efter familien har fået sit eget sted, er Raketsky flyttet med. Raketsky er kommet i familiepleje på Nordfyn ved Otterup sammen med NH GHia i 2017

NH Zeus

Knabstrupper, født 2010

Zeus er knapstruppervallak, som vi frikøbte på Egeskov Hestemarked i 2010. Læs mere HER.

Zeus har vokset sig til en stor, skøn og meget legeglad hest, som nu er blevet tilredet.

Zeus er kommet i familiepleje i Fredericia i 2014

NH Gillingham

Født 2000

Gillingham er tidligere dressurhest, men fik mange skader og mistede til sidst lysten til at gå dressur. Gillingham har stået på nyt Hesteliv siden 2010. Her har han været redet lette skovture, hvilket han nyder.

Gillingham er en stærk hest i flokken og indtager hurtigt førerposition.

Gillingham har fået nyt hjem på Sydfyn i 2012

NH Lamborghini (Store)

Blandingshest, født 2000,

Store var tiltænkt en springkarriere, men for hård ridning de første år gjorde, at han blev halt på 3 ben og stod til aflivning. nyt Hesteliv overtog “Store”, som han kaldes i daglig tale, i 2006.

Efter 1 års pause blev han helt rengående og har været redet jævnligt siden.

Store er nu flyttet til Lunde, nær Otterup på Fyn, hvor han trives sammen med to andre heste samt NH Fie, NH Amanda og NH Simca.

NH Simca

Dansk Varmblod, født 1999

Simca blev overdraget til nyt Hesteliv, da familien ikke kunne have ham mere.

Simca er en stor og stærk vallak, der styrer sin lille flok af heste, der blandt andet består af NH Fie, NH Amanda og NH Store.

Simca fik nyt hjem i 2015

NH Amanda

Shetlandspony, født 2006

Amanda er mor til Fie, og de 2 blev overdraget til nyt Hesteliv sammen. Den akutte plejefamilie blev så glade for dem, at de besluttede sig for at beholde dem.

De bor nu på Fyn sammen med NH Simca og NH Store.

NH Fie

Shetlandspony, født 2010

Fie er datter af Amanda, og de 2 blev overdraget til nyt Hesteliv sammen. Den akutte plejefamilie blev så glade for dem, at de besluttede sig for at beholde dem.

De bor nu på Fyn sammen med NH Simca og NH Store.

NH Frida

Norsk/Svensk skovhest, født 2006

nyt Hesteliv frikøbte Frieda på Egeskov Marked, hvor hun stod forsømt og med masser af skrammer. Læs mere HER.

Vi fandt hurtigt en ny familie til Frieda i efteråret 2008 ved Fåborg, få måneder efter Egeskov marked. Her skete dog det meget overraskende, at en aften, familien kom ud for at sige godnat til hestene, havde Frieda fået føl. Det var lidt af en overraskelse!!

Familien i Fåborg har derfor fået en ekstra familieplejehest – NH Baronessen!

NH Baronessen

Norsk/Svensk skovhest, født 2008

Baronessen er føl efter NH Frieda, der blev frikøbt på Egeskov Marked.

Hvad vi ikke vidste var, at NH Frieda var i fol! NH Frieda fik hurtigt en ny familie i Fåborg, og det var noget af en overraskelse for familien, da de en aften fandt Baronessen!!

Familien fik derfor en ekstra hest.

NH Cozpy

Frederiksborg-Hannoveraner, født 2000

Cozpy er tidligere rideskolehest, der blev halt og ikke længere kunne bruges i rideskolen. Han blev overdraget til nyt Hesteliv, hvorfra han hurtigt kom i plejefamilie.

Cozpy er i dag rengående og kan rides helt normalt.

Cozpy fik nyt hjem ved Køge på Sjælland i efteråret 2011